head_bg3

nyheder

Den 18. marts 2019 besøgte præsident Jingang for Dafa metal og hans parti ChengduZhengheng PowerCo., Ltd. og Liu-fan, general manager for Zhengheng Power Co., Ltd., hilste præsident Jingang og hans parti varmt velkommen.Ren Xiangdong, direktøren for den første fabrik, Lin Hongzheng, direktøren for den tredje fabrik, og Yang Linhai, vicedirektøren for marketingcentret deltog i receptionen.

 

 

微信图片_20210906142905

Personale fra begge sider gav en detaljeret introduktion til virksomheden.Præsidenten for Dafa metal og hans delegation besøgte produktudviklingscentret, masseproduktionslinjen og testcentret iZhengheng magtanlæg 1 (bearbejdningsbase), samt disa og FBO støbelinjer på tre fabrikker (ny støbebase).Præsident Jingang satte stor pris på Zhenghengs produktionsudstyr. De to sider holdt dybtgående diskussioner om produktsamarbejde i det senere stadium.

 

微信图片_20210906142920

 

Japan Dafa Metal Co., Ltd.: etableret i 2005, har tre fabrikker i henholdsvis det vestlige Sichuan, chuyun og Hino, og dets datterselskab Tianjin Dafa Precision Machinery Co., Ltd. Dafa metal har altid fokuseret på fremstilling af bildele, landbrugsmaskiner reservedele og skibsdele, med et årligt salg på 26 milliarder yen, primært til støtte for kunder som Dafa-industrien, Toyota Motor og Yangma.


Indlægstid: 26. november 2021

  • Tidligere:
  • Næste: